Köszi. Én akár a 7 napot is nyugodtan kivártam
volna, (hiszen csak a növényen való túlérést akartam volna
elkerülni), csak az nem volt világos, (és mondjuk így is maradt
;-) , hogy mi a különbség az elbomlás terén, ha a növényen van a
termés, vagy ha leszedve várakozik. Ha már itt tartunk, az is
rejtély, hogy mitől hogy a paradicsomnál 7, az uborkánál 5 napos
ez a várakozási idő? Az uborka valamit gyorsabban csinál?:-)
(Amúgy én a paradicsomot is hámozom; az igazi, természetesen
nevelt, érett kerti paradicsomról, minden trükközés és bonyodalom
nélkül, simán lehúzható a héja.)
Üdv. Via
Semmi bajunk nem lett tőle, hiszen a rézoxiklorid nem felszívódó, csupán
kontakt hatású, aránylag gyorsan elbomló vegyület, így igen csekély,
mondhatnám elhanyagolható mennyiség juthatott a szervezetünkbe a néhány
db termésről.
Az uborkát is említed, az pedig jól megmosva és meghámozva szerintem
várakozás nélkül is elfogyasztható.
|