Minden kedves otthonka olvasoval szeretnem megosztani ezt a receptet.
Egyik tanitvanyom hozott egy tortat tegnap, es azota ki sem tudom verni
az izet a fejembol. Ime a recept (sajnos csak angolul van meg, ami meg
nem lenne olyan nehez leforditani, de a mertekegysegekrol fogalmam sincs
dkg-ban).
1 1/2 pounds ricotta cheese
1 pound cream cheese
6 eggs
2 tablespoons vanilla
6 tablespoons flour
1 pint sour cream
sugar by taste (or 3/4 cup)
crust from the grocery store
Cream the ricotta and cream cheese, add the eggs, beating them in
one at a time. Add vanilla. Spoon in the flour and sour cream, mix well.
Don't worry if it is loose. Pour the mix into a 10-inch springform cake
crust. Bake in a 325-degree F oven for one hour.
A fenti receptet 'crust' nelkul is el lehet kesziteni. Ugy is isteni.
Jo etvagyat es jo testedzest utana! Ildi
|