Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1565
Copyright (C) HIX
2003-08-17
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 re: bornyu (mind)  19 sor     (cikkei)

+ - re: bornyu (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok!

Abszolut egyetertek az elottem szolokkal :-), ha igazi friss borjuhust
vettel, akkor nem szabad, hogy ragos legyen.
A nalunk becsi szeletkent tisztelt rantotthus hazaja igazabol Olaszorszag,
ott "cotoletta alla milanese" a neve. Fele vaj - fele olaj keverekben
sutik. Allitolag ettol lesz jo omlos. Meg nem probaltam igy elkesziteni, de
ettem ilyet, es tenyleg finom volt. :-) 

At 02:40 2003. 08. 16. CEST, Zem wrote:
>Ha a hus jo minosegu, semmikeppen sem lehet szaraz,
>de van egy trukk erre: meg panirozas elott kb 1-1,5
>orara tejbe szoktak aztatni. 

Regebben a vendeglosok igy "keszitettek" serteskarajbol a borjuhust. :-((
Karajt mindig lehetett kapni, es joval olcsobb volt, mint a borju.

sziasztok,
Zita

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS