Sziasztok!
Delelott tanakodtam apammal egy husboltban, mi legyen vasarnapi menu?
Meglattam egy szep fustolt csulkot, hat persze hogy ez legyen.
Bogracsban szeretnenk elkesziteni, igazabol meg a nevet sem tudom. A csulok
es valamilyen babbol keszitett nemtudommiezt.
Van valakinek ilyen receptje? A lenyeg a fustolt csulok es a bab. Mit lehet
ebbol egy bogracsban kihozni?
--
Elore is koszi, Zsolt
|
A problemam a kovetkezo: a hetvegen joghurtos
gyumolcstortat csinaltam, amihez zsele is kellett. A zselet
ahogy azt kell feloldottam vizben , felforraltam es
hozzaadtam a joghurthoz. Mindent a recept szerint
csinaltam, a zsele megis osszeallt csomoba, a joghurt meg
ugyanolyan nyulos-folyos maradt. Mit rontottam el? ( a
zsele meg meleg volt, amikor hozzaadtam a joghurthoz)
Koszi minjden jo tanacsot: Rita
|