Sziasztok!
Gertrud irta:
>Nem a reklám helye, de kelt tesztahoz a Tupperware keleszto edenye nagyon
>szuper. Csak ossze kell keverni a hozzavalokat, (semmi gyurom, dagasztom,
>felverem felorakat, hogy holyagos legyen - a kezem), csak le kell fedni az
>edenyt, es nem kell vele semmit csinalni.
Nagyon szepen kerem, irja mar meg valaki - persze csak ha nem _szigoruan
titkos_ :-) - hogy mi a kulonleges ebben a TW kelesztotalban. En csak
futolag lattam, szinte semmi kulonbseget nem lattam rajta a 3-400 ft-os,
barhol kaphato, noname fedeles muanyag kelesztotalakkal osszehasonlitva.
Nem kekeckedes miatt, tenyleg erdekel, hogy a tobb mint 10x-es arkulonbseg
vajon mit takar.
Gertrudnak: kezzel _semmit_ sem kell csinalnod, nem lesz holyagos. :-)
Beleontom a hozzavalokat a talba, beinditom a robotgepet, es 10-12 percig
vegzi a dolgat. En pedig ezalatt pl. porszivozom a harmadik szobaban.... :-)
sziasztok,
Zita
|
Koszonom mindenkinek a halkonzervekbol keszitheto
finomsagokat, valamint a felvilagositast zsazsa-ugyben.
Ha van otthon tonhalkonzerv, en azt az alabbi modon
szoktam elkesziteni:
Konyhai robotgepben alaposan osszeapritok 2-3 darab
sargarepat (kozepes meretueket), hozzaadok 2 doboz
tonhalat (a levet elotte lecsopogtetem), egy tubus majonezt,
egy-ket evokanal olivaolajat, sok bazsalikomot es oreganot,
es izles szerint citrom levet. Mindezt megegyszer jol
osszekeverem a robotgeppel, majd hutoszekrenyben allni
hagyom egy jo oran at. Friss kenyerre, piritosra, vagy puha
oriaskiflire egyarant jo vastagon kell kenni! ;-)
Karikara vagott paradicsomszeletek es finom mozzarella sajt
illik hozza szerintem leginkabb.
Jo hetveget mindenkinek!
Lazar Peter
|
Sziasztok!
Nem tudom, milyen sorrendben jelennek majd meg a bekuldott
uzeneteim, de az ezelotti hozzaszolasomban irt, kenyerre
kenheto tonhalas kremet mi otthon tonhalpastetomnak hivjuk.
Mi a pastetom igazi definicioja?
Tudnatok egyszeruen elkeszitheto pastetom-recepteket kuldeni?
Nem csak halas johet! ;-)
Lazar Peter
|