Nem kell kulon recept! :))))))))))
Amit a tuzhely tetejen lehet egy sepenyoben, labasban kesziteni, arra a
vok is jo. A csillagos eg a hatar.
Bizd a fantaziadra, nem jarod meg!
Udv.,
Martha
|
Sziasztok!
> Nem tudom minek hivjam, ezert gondoltam a "finom
> erdekesseg" felhivja a figyelmet.
> Vajazzatok ki egy kissebb meretu tepsit aminek magas
> az oldala, olyan amiben egybesult fasirtot is
> szoktunk
> sutni.
> Vegyetek fagyasztott leveles tesztat, hagyjatok
> kiengedni. Ha szukseges kisse nyujtsatok ki es
> beleljetek ki a tepsit ugy, hogy az oldalakon logjon
> le a teszta. Tegyetek a tasztara egy sor sajtot, ra
> vekonyra szeletelt sonkat, kenjetek meg mustarral,
> esetleg gulyas pasztaval. Ra lehet tenni kulonbozo
> szalamit, ismet sajtot, zoldpaprika csikokat, zold
> hagymat, esetleg piros hagyma szeleteket, friss
> bazsalikom levelet. Hajtsatok vissza a tesztat ugy,
> hogy ezt az egeszet befedje. Kenjetek be felvert
> tojassal, sussetek kozepes meleg sutoben 25-30
> percig.
> Finom melegen, de hidegen szeletelve is finom es
> mutatos.
> Jo etvagyat!
> Bori
>
> __________________________________________________
> Do you Yahoo!?
> Yahoo! Mail Plus - Powerful. Affordable. Sign up
> now.
> http://mailplus.yahoo.com
>
__________________________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Mail Plus - Powerful. Affordable. Sign up now.
http://mailplus.yahoo.com
|
Sziasztok!
Meg tudna nekem valaki irni az eredeti magyar gulyas receptjet?
Van egy olasz kollegam, aki szeretne tudni, mert hat jaj de finom
is az. Mondjuk szerintem is, csak en a fozeshez nulla vagyok.
Nem olaszul kell a recept... :)
Koszi szepen:
Laci
---
Versendet durch AonWebmail (www.jet2mail.at)
|