Hollosi Information eXchange /HIX/
HIX KONYHA 1356
Copyright (C) HIX
2002-12-13
Új cikk beküldése (a cikk tartalma az író felelőssége)
Megrendelés Lemondás
1 csipkebogyo lekvar (mind)  6 sor     (cikkei)
2 Re: vok (mind)  9 sor     (cikkei)
3 Finom erdekesseg (mind)  36 sor     (cikkei)
4 Gulyas (mind)  14 sor     (cikkei)

+ - csipkebogyo lekvar (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Hazilag keszitett mar valaki csipkebogyo lekvart? ha igen, megosztanad a recept
et? 
Koszi :)
Kati

(webes bekuldes, a bekuldo gepe: 653271hfc44.tampabay.rr.com)
+ - Re: vok (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Nem kell kulon recept!  :))))))))))

Amit a tuzhely tetejen lehet egy sepenyoben, labasban kesziteni, arra a
vok is jo.  A csillagos eg a hatar.

Bizd a fantaziadra, nem jarod meg!

Udv.,
Martha
+ - Finom erdekesseg (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok!
> Nem tudom minek hivjam, ezert gondoltam a "finom
> erdekesseg" felhivja a figyelmet.
> Vajazzatok ki egy kissebb meretu tepsit aminek magas
> az oldala, olyan amiben egybesult fasirtot is
> szoktunk
> sutni.
> Vegyetek fagyasztott leveles tesztat, hagyjatok
> kiengedni. Ha szukseges kisse nyujtsatok ki es
> beleljetek ki a tepsit ugy, hogy az oldalakon logjon
> le a teszta. Tegyetek a tasztara egy sor sajtot, ra
> vekonyra szeletelt sonkat, kenjetek meg mustarral,
> esetleg gulyas pasztaval. Ra lehet tenni kulonbozo
> szalamit, ismet sajtot, zoldpaprika csikokat, zold
> hagymat, esetleg piros hagyma szeleteket, friss
> bazsalikom levelet. Hajtsatok vissza a tesztat ugy,
> hogy ezt az egeszet befedje. Kenjetek be felvert
> tojassal, sussetek kozepes meleg sutoben 25-30
> percig.
> Finom melegen, de hidegen szeletelve is finom es
> mutatos.
> Jo etvagyat!
> Bori
> 
> __________________________________________________
> Do you Yahoo!?
> Yahoo! Mail Plus - Powerful. Affordable. Sign up
> now.
> http://mailplus.yahoo.com
> 


__________________________________________________
Do you Yahoo!?
Yahoo! Mail Plus - Powerful. Affordable. Sign up now.
http://mailplus.yahoo.com
+ - Gulyas (mind) VÁLASZ  Feladó: (cikkei)

Sziasztok!

Meg tudna nekem valaki irni az eredeti magyar gulyas receptjet? 
Van egy olasz kollegam, aki szeretne tudni, mert hat jaj de finom 
is az. Mondjuk szerintem is, csak en a fozeshez nulla vagyok. 
Nem olaszul kell a recept... :)

Koszi szepen:

Laci


---
Versendet durch AonWebmail (www.jet2mail.at)

AGYKONTROLL ALLAT AUTO AZSIA BUDAPEST CODER DOSZ FELVIDEK FILM FILOZOFIA FORUM GURU HANG HIPHOP HIRDETES HIRMONDO HIXDVD HUDOM HUNGARY JATEK KEP KONYHA KONYV KORNYESZ KUKKER KULTURA LINUX MAGELLAN MAHAL MOBIL MOKA MOZAIK NARANCS NARANCS1 NY NYELV OTTHON OTTHONKA PARA RANDI REJTVENY SCM SPORT SZABAD SZALON TANC TIPP TUDOMANY UK UTAZAS UTLEVEL VITA WEBMESTER WINDOWS